
 
I denne opskrift
bruges lyst brød uden skorpe til bund i de små portionstærter med tomater. De
bages med bunden i vejret og vendes ud på tallerkener ved servering. 
Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 20 min. Ikke fryse-egnet (Til 2 personer. Er du alene så halver
portionen.) 
 
#
3 gule tomater 
3 røde tomater 
2 skiver lyst brød 
1 spsk olie 
1 spsk pesto 
salt og peber 
*
 
Tænd ovnen på 225 °C.
Skær tomaterne i
skiver og læg dem på en bageplade med bagepapir. 
Drys med salt og
peber, dryp med olie og bag dem i ovnen i ca. 10 min. 
 
Skær skorpen af
brødet og skær det til, så det passer ned i en kokotte eller lign. 
Smør to kokotter med
lidt olie og læg tomaterne lagvis deri. 
Smør brødet med
pesto og læg det på som låg med pestoen nedad. 
Sæt kokotterne i
ovnen i ca. 10 min og vend tærterne ud på to tallerkener. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin