
 
Tilbered spiddene med okse, lamme- eller svinekød - det du
bedst kan lide. 
Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 10 min. Ikke fryse-egnede. 2
personer. Er du alene så halver portionen. 
 
#
250 g hakket kød fx okse
1 løg (groftrevet) 
1 fed hvidløg (knust) 
2 spsk persille 
1 spsk hakket mynte 
¼ tsk spidskommen (stødt)
¼ tsk koriander (stødt) 
salt og peber 
1 spsk olie 
Tilbehør: 
2 naan eller pitabrød, grøn salat, tomater, agurk, yoghurt 
*
 
Rør kødet sammen med løg og krydderier og form det til 4
aflange pølser. 
Træk dem på spid og pensl med olie. 
Steg dem på en varm grill eller grillpande i 8-10 min. 
Vend dem nogle gange undervejs. 
Server med blandet salat, lune naan eller pitabrød og
yoghurt rørt sammen med lidt knust hvidløg og hakket mynte. 
 

 
TIPS: Brødene kan også bages i en varm grill med låg.
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin