
 
Pak kyllingebryst ind i lufttørret skinke. Det giver både
smag, og holder kødet saftigt under tilberedningen. 
4 personer. Arbejdstid: 30 min. Stege/kogetid. ca. 30 min. 
#
4 kyllingebryst 
4-8 skiver serrano- eller parmaskinke 
4 tykke skiver rugbrød 
 
Flødestuvet spinat: 
500-800 g frisk eller frossen spinat
¼ liter piskefløde 
salt og friskkværnet peber 
lidt fint revet muskatnød 
fint revet citronskal 
*
Læg 1-2 skiver skinke omkring hvert stykke kyllingebryst. 
Læg dem på bagepapir i et ovnfast fad. 
Sæt fadet i ovnen ved 200 °C i ca. 20 min, til kødet er
akkurat er gennemvarmt. 
Skær rugbrødet i tykke stave, og rist dem gyldne i ca 10 min
på en bageplade i den varme ovn. 
 
Rens spinaten. 
Kog fløden ind til det halve i en rummelig gryde ved god
varme. 
Vend spinaten i den varme fløde lidt ad gangen, og varm den
igennem i nogle min. 
Smag til med salt, peber, muskatnød og citronskal. 
Skær kødet i skiver, og server med varm flødestuvet spinat
og sprøde rugbrødsstænger.