
 
De stegte, rugmelspanerede sildefileter er overhældt med en
pikant tomatdressing. 
2 personer. Er du alene så halver
portionen. Arbejdstid: 25 min. Stegetid 8-10 min. 
 
#
4 friske sildefileter 
25 g rugmel 
salt og friskkværnet peber 
25 g smør 
 
Krydret tomatdressing: 
1 dl
tomatketchup 
½ dl olie
ca ¼ dl eddike 
1 tsk stærk sennep 
½ spsk karry 
½ tsk sukker 
salt og friskkværnet peber 
1 lille løg 
Tilbehør: rugbrød og grøn salat 
*
Bland ingredienserne til tomatdressingen sammen. 
Tilsæt finthakket løg, og lad dressingen trække smag i
mindst 20 min. 
Klip finnerne af sildefileterne. 
Vend dem i rugmel krydret med salt og peber. 
Steg sildene på en pande med smør i 3-4 min på hver side ved
middelstærk varme. 
Anret de stegte sild på rugbrød med salatblade. 
Hæld tomatdressingen over sildene, og drys evt. med lidt
friskhakket løg. 
 
