
 
Italiensk tomatsuppe med tortellini. Med de små fyldte pastaer bliver suppen mere
mættende. 
Arbejdstid: 30 min.
Kogetid: 10 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
Er du alene så halver portionen.
 
# Ingredienser til :
1 løg (finthakket) 
1 fed hvidløg,
(finthakket) 
15 g frisk ingefær
(finthakket) 
1 rød chili
(finthakket) 
1 spsk olie 
1 dåse hakkede
tomater 
4 dl grønsags- eller
hønse bouillon
125 g tørrede tortellini
(eller anden fyldt pasta) 
salt og peber 
Tilbehør: brød, hvidløgsflûte
*
Sådan laves Tomatsuppe
med tortellini:
Steg finthakket løg,
hvidløg, ingefær og chili bløde i en gryde med olie. 
Tilsæt tomater og
bouillon og lad suppen simre 15-20 min. 
 
Kog pastaen efter
pakkens anvisning og hæld den på en sigte. 
Læg den afdryppede
pasta i suppen, smag til med salt og peber og server straks med brød til. 
 
Tips: Har du ikke frisk
ingefær og chili, kan du erstatte med stødt ingefær og stødt chili eller chiliflager.
Prøv dig frem; det er små mængder, der skal bruges.
 
Variation: 
Hvidløgsflûte: Snit flûte i skrå skiver, ikke helt igennem. 
Rør 25-50 g
blødgjort smør med 1-2 fed knust hvidløg. 
Smør et tyndt lag
smør på hver skive. 
Sæt flûten på pladen
midt i ovnen ved 225 °C i 6-8 min.
Osteflûte: Tilberedes som hvidløgsflûte, blot røres 2-3 spsk reven parmesanost
i smørret i stedet for hvidløg. 
----------ooo OÔO ooo -----------