
 
Tortillas er en
livret i mange familier, og fyld og sauce kan varieres i det uendelige. Her er
de tynde brød fyldt med squash og chorizopølse, og saucen er lavet på
peberfrugter. Server med sprøde grønne bønner. 
Arbejdstid: 40 min.
Koge/stegetid: 30 min. 4 personer 
 
# Ingredienser til Tortilla med chorizo og
peberfrugtsauce:
Peberfrugtsauce: 
1 stort løg 
2 fed hvidløg 
2 røde peberfrugter 
1 spsk. olie 
1 lille dåse
tomatkoncentrat 
½ tsk. cayennepeber 
salt 
evt. vineddike 
 
Tortillas: 
2 løg 
2 squash 
1 spsk olie 
200 g chorizopølse 
1 håndfuld frisk
oregano, persille eller basilikum 
 
Tilbehør: 
400 g grønne bønner 
½ icebergsalat 
8 store
fuldkornstortilla 
evt. kogte ris 
*
Sådan laves Tortilla
med chorizo og peberfrugtsauce:
Peberfrugtsauce: Pil
løget og hak det groft. 
Pil hvidløgsfeddene
og hak dem fint. 
Rens peberfrugterne
og skær dem i små terninger. 
 
Svits grønsagerne
gyldne i en gryde med olie. 
Tilsæt tomatkoncentrat,
2 dl vand og cayennepeber, og lad saucen simre under låg i 20 min.
Blend saucen, til
den er glat og smag til med salt og evt. lidt vineddike. 
 
Tortillas: Pil
løgene og hak dem groft. 
Vask squashene og
skær dem i grove terninger. 
Svits dem på en
pande med olie. 
Flæk chorizopølsen,
skær den i skiver og steg dem sammen med grønsagerne, til de er møre.
Tilsæt grofthakkede
krydderurter og smag til med salt og peber. 
 
Tilbehør: Nip
bønnerne og kog dem i letsaltet vand i ca. 4 min, til de er møre med lidt bid. 
Lad dem dryppe af i
en sigte. 
Snit icebergsalaten.
 
Varm tortillaerne
som angivet på pakken. 
Rul dem sammen med
salat og chorizofyld og server med peberfrugtsauce, bønner og evt. kogte ris. 
 
----------- ooo OÔO ooo -----------