
 
Tortillaer kan købes i de fleste supermarkeder. Med en
god tomatsauce og fyld af rejer, majs og peberfrugt bliver det nemme måltid
sikkert familiens nye livret. 
4 personer. Arbejdstid: 30 min. Koge/stege/bagetid: 25 min. 
 
#
Tomatsauce: 
1 løg 
1 spsk olie 
2 fed hvidløg 
1 dåse hakkede tomater 
½ tsk cayennepeber 
salt 
 
Fyld: 
2 porrer 
1 grøn peberfrugt 
1 spsk olie 
1 tsk stødt spidskommen 
200 g majs 
300 g optøede rejer 
 
Desuden: 
8 små tortillawraps 
100 g revet cheddarost 
½ icebergsalat 
*
 
Tomatsauce: Pil løget, hak det, og svits det i olien i en
gryde. 
Tilsæt presset hvidløg, tomater og cayennepeber, og lad saucen
småkoge under låg, mens resten laves. 
 
Fyld: Rens porrerne, og skær dem i skiver. 
Rens peberfrugten, og skær den i terninger. 
Svits porrer og peberfrugt i olien på en pande, til de er
møre. 
Tilsæt spidskommen, majs og rejer, og varm det hele hurtigt
igennem. 
 
VARM ovnen op til 200 °C. 
Fordel fyldet på de 8 tortillawraps. 
Rul wrapsene sammen om fyldet, og læg dem i et ovnfast fad. 
Drys osten over, og varm dem i ovnen i ca. 10 min., til
osten er smeltet. 
 
SMAG tomatsaucen til, og server den til tortillawrapsene
sammen med sprød salat. 
 
TIPS: Server kogte ris eller sprøde tortillachips til, hvis
retten skal mætte mere.