
 
En
skøn efterårsburger lavet af vildtkød og med svamperemoulade. 
4 personer.
Arbejdstid: 30 min. Stegetid: ca. 10 min. 
 
Svamperemoulade:
200
g kantareller (eller andre svampe) 
1½
dl mayonnaise 
salt
og peber 
 
Vildtburgere:
400
g hakket kronhjortekød (eller oksekød) 
1 tsk
hel enebær 
½ tsk
stødt allehånde 
1 spsk
olie 
15
g smør 
salt
og friskkværnet peber 
 
Tilbehør:
4
burgerboller 
4-8
grønne salatblade 
2
tomater 
1
rødløg 
evt.
ovnbagte kartoffelbåde 
*
 
Rens
svampene, og skær dem i mindre stykker. 
Steg
dem hurtigt på en varm pande, til de slipper lidt væske. 
Lad
dem køle af, og bland dem med mayonnaise, salt og peber. 
 
Ælt
kødet med stødt enebær og allehånde, og form det til 4 flade hakkebøffer. 
Brun
bøfferne i olie og smør, krydr med salt og peber, og steg i ca. 4 min. på hver
side, til de er gennemstegte. 
Lun
burgerbollerne, flæk dem, og smør over- og underboller med svamperemoulade. 
Læg
bøfferne i bollerne med salatblade, tomatskiver og løgringe. 
Server
evt. med stegte kartoffelbåde. 
 
TIPS:
Beregn1 minuts stegning for hver millimeter, bøffen er tyk.