
 
Æbleflæsk er en gammel vinterklassiker - her i en opdateret
version. Parmaskinken gør både retten sprød og mindre fed.
Tilberedningstid: 20 min. Stegetid: 15 min. Ikke fryseegnet.
1 person.
 
#
80 g parmaskinke 
100 g rødløg 
5 g fedtstof 
2 æbler 
salt og peber 
30 g rugbrød 
*
 
Fjern fedtkanten fra parmaskinken. læg skinken på bagepapir 
og bag i ovnen ved 200 °C i ca. 10 minutter, til den er
sprød. 
Pil løg og skær i både og steg let i fedtstoffet. 
Skyl æbler, skær i både og steg med de sidste minutter. 
Krydr med salt og peber. 
Vend den sprøde skinke sammen med løg og æbler og server med
groft rugbrød. 
 
TIPS: Tilsæt kanel til retten. 
 
Kalorier: 343 kcal. Protein 20 g (23%) Kulhydrat 44 g (57%)
Fedt 7 g (19%) Kostfibre
10 g.