
 
Server et hurtigt og
lækkert stykke smørrebrød med æg og bacon - en udødelig klassiker. 
2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid: 10 min. Bagetid: 2 min. 
 
#
2-4 skiver rugbrød,
groft brød eller pitabrød 
4 skiver bacon 
2 hårdkogte æg
(eller en rest omelet, røræg eller æggekage) 
1 grillstegt
peberfrugt fra glas 
2-4 salatblade 
1-2 spsk dijonnaise
(sennepsmayonnaise) 
*
 
Læg baconskiverne
mellem 2 stykker køkkenrulle, og steg dem sprøde i mikroovnen ved fuld effekt i
ca. 2 min. 
 
Smør brødet med
dijonnaise, og læg det sammen med salatblade, skiver af æg (eller røræg eller
æggekage) og peberfrugt samt bacon. 
Eller anret blot som
et stykke åbent smørrebrød. 
 
