Logo

Æggesandwich

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Æggesandwich

 

Æggesalaten er smagt til med dijonsennep og har fyld af oliven og kapers. Et sikkert hit

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min.

 

#

50 g mayonnaise

1 tsk dijonsennep

2 hårdkogte æg

1 stilk bladselleri

5 grønne oliven

1 tsk kapers

(salt og) peber

Endvidere:

2-3 skiver stegt bacon

2-3 sprøde salatblade

4 skiver brød

*

 

Rør mayonnaise sammen med sennep.

Pil æggene, og hak dem.

Hak også bladselleri, oliven og kapers.

Rør det hele i mayonnaisen, og smag til med salt og peber pas på saltet; kapers er salte.

Vend knust bacon og fintsnittet salat i æggesalaten, og fordel det mellem brødskiverne.

 


 


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.063 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sandwich med stenbiderrognSæsonen for stenbiderrogn er ved at slutte, men måske kan du lige nå en enkel, mættende og...
• Grillet sandwich med tomat, gedeost og basilikumBlend en frisk, grøn olie af basilikum og hvidløg, og brug den til skønne grillstegte...
• Sandwich med gulerod og tapenadeServer som tilbehør til en salat eller som grøn frokost Server som tilbehør til en...
• AhornbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os