Logo

Bananpandekager med bær og sirup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bananpandekager med bær og sirup

 

Begynd dagen med en lille stak pandekager med friske bær. Pandekagedejen er rørt af mosede bananer, æg og finthakkede mandler - og er altså helt uden mel.

Arbejdstid: 20 min. Stegetid. 5 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

# Ingredienser til Bananpandekager med bær og sirup:

2-3 bananer (250 g frugtkød)

2 æg

50 g mandler eller nødder

1 økologisk appelsin eller citron

lidt koldpresset olie

 

Tilbehør: ahornsirup, muscovadosirup eller flydende honning

250 g friske bær

*

Sådan laves Bananpandekager med bær og sirup:

Mos bananerne med en gaffel.

Pisk æggene let sammen og rør dem i bananmosen.

Hak mandler eller nødder meget fint i en foodprocessor.

Rør dem i dejen sammen med fintrevet citrusskal.

 

Smør en sliplet-pande med en smule olie og varm den op til lidt over middel varme.

Sæt dejen til 6-8 små pandekager og bag dem gyldne 2-3 min. på hver side.

Server med lidt sirup eller honning og masser af friske bær.

 

Tips: Du kan bruge færdigkøbt mandelmel i stedet for hele mandler eller nødder.



Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.067 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her