Logo

Broccoli-bønnesalat - En dejlig fyldig salat til kød eller fisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Broccoli-bønnesalat - En dejlig fyldig salat til kød eller fisk

 

En dejlig fyldig salat - server den sammen med dagens grønne ret eller som tilbehør til kød eller fisk. Salaten er også god i madpakken.

Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 5 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

200 g broccoli

100 g grønne bønner

1 lille rødløg

1 forårsløg

1 spsk rosiner

1 spsk balsamicoeddike

½ spsk olie

1 fed hvidløg

salt og peber

*

 

Del broccolien i små buketter og nip bønnerne.

Kog dem møre, men sprøde i letsaltet vand ca. 3-5 min.

Læg dem straks i iskoldt vand og hæld dem derefter på et dørslag.

Snit rødløg og forårsløg fint og vend det sammen med broccoli og bønner.

Drys rosinerne over.

Rør balsamico, olie, salt, peber og presset hvidløg sammen og hæld det over salaten.

 

Se dressinger og flere skønne salater her

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 212 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BroccoliBroccolien er en sprød og mættende grøntsag med mange mulige anvendelser. Efter en kort...
• BroccomoleEn lækker mos af broccoli, soltørrede tomater og hvidløg - herligt tilbehør til både kød...
• Broccolisuppe med chorizo, vindruer og mandlerDenne broccolisuppe er rigtig lækker, og med sin helt særlige topping af chorizo, vindruer...
• Tofu is med chokoladestykkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os