Logo

Græsk salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Græsk salat

 

En græsk salat er meget enkel og nem at lave - det er de gode råvarer, der gør tricket.

Arbejdstid: 20 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1 glas marinerede artiskokhjerter (240 g drænet vægt)

½ agurk

4 solmodne blommetomater

1 gul peberfrugt

1 rødløg

8 sorte oliven

50 g fetaost

evt. grøn salat

 

Dressing:

1 spsk olie

½ spsk citronsaft

½ tsk tørret oregano

salt og peber

*

 

Lad artiskokhjerterne dryppe af, og skær dem i kvarte.

Vask agurken, halver den og skrab kernerne ud.

Skær den i tynde skiver på skrå.

Skær tomaterne i både og peberfrugten i strimler.

Pil rødløget, og skær det i meget tynde skiver.

Pisk dressingen sammen og vend den sammen med grønsagerne.

Anret på tallerkener og drys med oliven og smuldret feta.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 



Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 557 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salat i sommervarmenNyd en af disse skønne salater til aftensmad - de er lette og lækre og kan varieres på...
• IcebergIceberg er på grund af sine tykke blade og milde smag meget anvendelig både som salat, men...
• Ovnbagt frittata med græsk salatDen italienske klassiker, frittata, er en tyk æggekage serveret med mange grønsager, du...
• Marinerede jordbær og ferskenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os