Logo

Græsk salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Græsk salat

 

En græsk salat er meget enkel og nem at lave - det er de gode råvarer, der gør tricket.

Arbejdstid: 20 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1 glas marinerede artiskokhjerter (240 g drænet vægt)

½ agurk

4 solmodne blommetomater

1 gul peberfrugt

1 rødløg

8 sorte oliven

50 g fetaost

evt. grøn salat

 

Dressing:

1 spsk olie

½ spsk citronsaft

½ tsk tørret oregano

salt og peber

*

 

Lad artiskokhjerterne dryppe af, og skær dem i kvarte.

Vask agurken, halver den og skrab kernerne ud.

Skær den i tynde skiver på skrå.

Skær tomaterne i både og peberfrugten i strimler.

Pil rødløget, og skær det i meget tynde skiver.

Pisk dressingen sammen og vend den sammen med grønsagerne.

Anret på tallerkener og drys med oliven og smuldret feta.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 



Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 655 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grøn salat med brødcroutoner og grønsagerNyd en skøn salat til aftensmad - det er let og lækkert og kan varieres på utallige måder....
• BabyspinatBabyspinat er ganske unge blade af spinat. De høstes, når de er små, så de er lige til at...
• KinakålsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Passionsmousse lagt sammen med sprøde bundeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os