Logo

Gratinerede skinkeboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Gratinerede skinkeboller


Gratiner et par gode skinkemadder til frokost - det tager et øjeblik. Bollerne er smurt med æblesennep - du kan også bruge en sennepsmayonnaise.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 10 min. Bagetid: 5 min.


#

2 krydderboller eller andet brød til ristning

1 æble

1 spsk dijonsennep

1 bundt purløg

4 skiver kogt skinke

4 skiver ost

*

Flæk krydderbollerne, og rist dem let.

Riv æblet groft, og rør det sammen med sennep og fintsnittet purløg.

Smør bollerne med æbleblandingen.

Læg en skive skinke og ost på hver bolle, og gratiner dem under grillen i ovnen, til osten er smeltet - ca. 5 min.

Server straks.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 278 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ParisertoastEn Parisertoast er toastbrød med ost og skinke mellem skiverne og ristet. I fastfood...
• Svinekød bagt med kål og bønnerHer er en god og mættende simreret, der varmer på en kold vinterdag. Sæt bønnerne i blød...
• SkinkefadSkinke er nemt. Skinkefadet tager kun et kvarter at lave
• KaffecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os