Logo

Hakkebøf i ovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hakkebøf i ovn


Hakkebøffer i ovn med lækre, bløde løg champignon, grøn peber, tomat og bacon og en fantastisk sauce. Så smager hakkebøf ikke bedre, og det er nem aftensmad

Arbejdstid: 45 min. Koge/stegetid: 30-40 min. Ikke fryseegnet. 1 person, kan selvfølgelig ganges op.


#

200 g hakket oksekød
50 g champignon
½ grøn peber
½ tomat

½ løg
2 skiver bacon

salt og peber

olie til panden
*

 
Form bøfferne og tilsæt salt og peber, brun dem på panden ca. 1 min. på hver side.
Derefter pakkes de enkeltvis i alufolie med champignon, grøn peber, tomat, løg og bacon, samt lidt stegeolie, oven på hver bøf.

Alufolien lukkes til som en pakke og steger ca. 30-40 min. i ovnen ved 200 ºC.

 
Tips: den væde, som kommer i alufolien under stegningen i ovnen, smager fortrinlig i en sauce. 


Se dejligt tilbehør her: kartofler, ris, dampede grønsager eller brød




Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 6.728 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HakkebøfFalder bøffen fra hinanden eller koger den på panden, er der noget galt. Se, hvordan du...
• Pariserbøf med et lille twistDet bliver ikke bedre - opskrift på den klassiske pariserbøf med et lille twist og i en...
• BøfsandwichBøfsandwich er to stykker burgerbolle med en hakkebøf imellem: en slags variant af en...
• Nem jordbærtærteMed færdigkøbt dej og en kold pisket creme er denne skønne tærte hurtigt sat på bordet
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os