Til 4 personer
# Ingredienser
4 dorader (evt. ørreder eller
anden hel fisk)
2 citroner (økologiske)
salt og peber
olie
2 pærer
25 g smør
1 sølvbede
1 stk. mild rød chili
300 g edamamebønner
* Tilberedning
Tænd ovnen på 200 °C.
Rens fiskene og fyld dem med citron i skiver, salt og peber.
Læg fisken på en bradepande med bagepapir, dryp med olie og
steg den i 15-20 min.
Skær pærer i både, og svits dem i smør.
Skær bunden af sølvbeden og chilien i skiver.
Svits dem på panden med pærerne.
Tilføj edamamebønnerne og lad dem blive gennemvarme.
Smag til med citron, og server det hele til fiskene.
Brug madABCs Madplan
til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og
velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +