Logo

Helstegt dorade med sølvbede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Helstegt dorade med sølvbede 


Til 4 personer

 

# Ingredienser

4 dorader (evt. ørreder eller anden hel fisk)

2 citroner (økologiske)

salt og peber

olie

2 pærer

25 g smør

1 sølvbede

1 stk. mild rød chili

300 g edamamebønner

 

* Tilberedning

Tænd ovnen på 200 °C.  

Rens fiskene og fyld dem med citron i skiver, salt og peber.

Læg fisken på en bradepande med bagepapir, dryp med olie og steg den i 15-20 min.

 

Skær pærer i både, og svits dem i smør.  

Skær bunden af sølvbeden og chilien i skiver.

Svits dem på panden med pærerne.

Tilføj edamamebønnerne og lad dem blive gennemvarme.

Smag til med citron, og server det hele til fiskene.

 

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.424 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her