Logo

Kartoffel-spinatgratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kartoffel-spinatgratin

 

Server gratinen til et par gode kalvekarbonader, frikadeller eller en wienerschnitzel. Eller som en grøn ret.

Arbejdstid: 20 min. Koge/bagetid: 30 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

15 g smør

1 spsk hvedemel

¼ liter mælk

300 g kartofler

300 g hel spinat (evt. frossen)

1 fed hvidløg

50 g revet ost

salt og peber

*

 

Tænd ovnen på 200 °C.

Smelt smør i en gryde og rør melet i.

Tilsæt mælk under omrøring og kog saucen igennem.


Skræl kartoflerne og skær dem i små terninger.

Kog dem i saucen et par min.


Tilsæt spinat og kog igennem under omrøring.

Krydr med salt og peber og evt. knust hvidløg og fordel det i et smurt ovnfast fad.


Drys evt. med revet ost og sæt fadet midt i ovnen ca. 20 min. til kartoflerne er møre og retten er gennemvarm.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 941 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SeafoodgratinVi har brugt frisk torskefilet og en frossen skaldyrsblanding til denne lækre gratin....
• SeafoodgratinVi har brugt frisk torskefilet og en frossen skaldyrsblanding til denne lækre gratin....
• SeafoodgratinVi har brugt frisk torskefilet og en frossen skaldyrsblanding til denne lækre gratin....
• Cremebudding i ovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!