Logo

Marineret bøf med champignon og kartoffelkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Marineret bøf med champignon og kartoffelkager

 

Lidt luksus i weekenden: godt mørt oksekød. Tag bøfferne ud af køleskabet en halv time før de skal steges og vend dem i marinaden. Lad dem stå ved stuetemperatur, mens du tilbereder tilbehøret, så får du det bedste resultat.

Arbejdstid: 20 min. Stege/Bagetid: 20 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2 bøffer af oksefilet eller tyndstegsfilet

4 spsk Teriyaki marinade

300 g kogte kartofler

1 bdt purløg eller 2 forårsløg (fintsnittet)

1 æg

½ tsk stødt spidskommen

1 løg (fintsnittet)

250 g champignon (skiver eller kvarte)

2 stilke bladselleri (fintsnittet)

1 spsk olie

salt og peber

*

 

Tænd ovnen på 180 °C.

Læg bøfferne i et fad og vend dem i marinaden.

Lad dem trække, mens resten tilberedes.

 

Riv kartoflerne groft og vend dem sammen med fintsnittet purløg eller forårsløg, sammenpisket æg, spidskommen, salt og peber.

Fordel det i to til fire smurte forme eller papir-muffinforme og bag dem i ovnen i ca. 20 min.

 

Steg løg, champignon og bladselleri i en gryde med halvdelen af olien ved svag varme i 10-12 min.

 

Krydr bøfferne med salt og peber og brun dem hurtigt på en pande med olie ved stærk varme.

Skru lidt ned for varmen og steg bøfferne færdige 2-3 min. på hver side.

Tag bøfferne af panden og server med kartoffel kager og grønsager.

 

Se dejlige desserter her

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 244 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bøf stroganoffEn klassiker, men nem at lave, trods det fine navn der stammer fra en russisk storfyrste
• Spid med kartofler, majs og oksekødNye kartofler er perfekte at stege på grillen sammen med kød og grøn- sager eller...
• Bøf stroganoffEn klassiker, men nem at lave, trods det fine navn der stammer fra en russisk storfyrste
• Rabarber- og yoghurtfoolEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os