Logo

Rørt tatar af varm røget laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rørt tatar af varm røget laks

 

Til en nem sommerlig fiskemiddag er denne ret perfekt sammen med en god salat og brød.

Arbejdstid: 15 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

250 g varm røget laks (eller ørred)

½ rødløg (finthakket)

1 spsk kapers

1-2 spsk cremefraiche

1 citron

purløg/dild

salt og peber

 

Tilbehør: ristet brød og grøn salat

*

 

Træk skindet af laksen og pluk kødet i mindre stykker.

Kom dem i en skål og mos dem let med en gaffel.

Tilsæt finthakket rødløg, kapers og cremefraiche.

Smag til med citronsaft, salt og peber og tilsæt fintsnittet purløg eller dild.

Server med ristet brød og salat.

 

Tips: Tataren kan også tilberedes med røget makrel eller sild.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 451 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Laksesuppe med grønsagerUgens fiskeret er en nem suppe med saftige stykker laks helt uden ben
• Grillspid med laks, majs, tomater og grøn peberGrillspid er typisk noget man forbinder med stykker af kød og grønt på et spid, men kan...
• Lasagne med laks og svesketrifli med vaniljecremebagt med lag af laks, dampede porrer og en cremet ostesauce. Desserten er en trifli af...
• Citrussalat med honningHurtig, enkel og god. Her er en frisk dessert eller et lille mellemmåltid
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os