Logo

Rissalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rissalat

 

En rest kolde ris er fine i en salat. Nyd som frokostsalat eller som tilbehør til kød-, fjerkræ- eller fiskeretter.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min.

 

#

2-3 dl kogte ris

1 rødløg

1 rød peberfrugt

2 stængler bladselleri

 

Dressing:

2 tsk karry

1 tsk honning eller sukker

1 spsk æbleeddike

3 spsk kold presset olie

salt og peber

*

 

RØR dressingen sammen, og vend de kolde, kogte ris i.

 

PIL rødløget og snit eller hak det fint.

Rens peberfrugten, og skær den i strimler eller terninger.

Rens bladselleristilkene, og snit dem fint er de grove, så skræl dem let på ydersiden.

 

BLAND grønsagerne irissalaten, og drys evt. med en færdigkøbt salat-topping eller lidt ristede mandler eller kerner.

 

Rissalat


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.878 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bouillonris med vilde risDisse ris med bouillon er lette og lave og smager dejligt. Retten smager lækkert som...
• Rissalat med grønsagerEn skøn salat som også kan tilberedes med rester af kogte ris eller grønsager
• RisklatkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberkompot med rom og ingefærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os