Logo

Rosenkål med nødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rosenkål med nødder


Rosenkål smager fantastisk, når blot de tilberedes nænsomt. De må ikke koges bløde rosenkål skal have bid!

Arbejdstid: 10 min. Koge/stegetid: 10 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

300 g rosenkål

15 g smør

35 g hasselnøddekerner

1 tsk citronsaft

½ tsk honning eller sukker

salt og peber

*

 

Rens rosenkålene og kog dem halvmøre i letsaltet vand ca. 3 min.

Læg dem i koldt vand og dryp af i en sigte.

Skær rosenkålene i kvarte og svits dem varme og blanke i en gryde med smør.

Tilsæt grofthakkede hasselnødder og smag til med citronsaft, honning eller sukker, salt og peber.

 

TIPS: Prøv også en salat af fintsnittede rå rosenkål med appelsin- eller æblestykker og lidt fintsnittet rødløg. Vend med en kraftfuld dressing smagt til med en smule sødt (honning eller frugtsaft).

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 190 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rosenkålssalat med ægRå rosenkål er delikate, når de deles i blade eller snittes fint. Vendt med en...
• Gulerødder og rosenkål med hvidløg - se opskriften her på madABCGrønsagerne kan også nydes kolde vend dem sammen med en god dressing af dijonsennep,...
• Rosenkålssalat med ægRå rosenkål er delikate, når de deles i blade eller snittes fint. Vendt med en...
• Æblekage med marengslågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os