Logo

Salat med persillerod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Salat med persillerod

 

Husk 6 om dagen! Server en god vintersalat som tilbehør til aftensmaden.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 5 min.

 

#

300 g persillerod

6 tørrede abrikoser

10 sorte oliven

frisk koriander eller persille

 

Dressing:

1 lille rødløg

2 spsk citronsaft

2 spsk olie

½ tsk stødt spidskommen

salt og peber

*

 

Skræl persillerødderne, og skær dem i tynde aflange stykker.

Blancher dem i kogende, letsaltet vand i 3-4 min. de skal være møre, men må gerne have lidt bid.

Tag dem op, og køl dem af i koldt vand.

Pisk finthakket rødløg sammen med de øvrige ingredienser til dressingen, og vend de afdryppede persillerødder i.

Tilsæt fintsnittede abrikoser og oliven.

Pynt med hakket koriander eller persille.

 

Salat med persillerod

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 847 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PeberrodPeberrod har en stærk smag og bruges i mindre mængder som krydderi og som et stærkt pift...
• Bondesuppe med rodfrugterEn nem og fyldig suppe, som kan varieres efter indholdet i køleskabet. Brug de grønsager...
• Rodfrugt–fritter med chilimayoSpis som tilbehør til helstegt kylling eller andebryst, bøf og burger eller som en salat...
• Blommetrifli 2Trifli med blomme er en utrolig nem dessert at lave, men den smager ikke desto mindre...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os