Logo

Saltimbocca med kalveschnitzler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Saltimbocca med kalveschnitzler

 

Vi har hentet inspiration i krydderurtehaven til en denne dejlige sommerret med masser af smag.

Arbejdstid: 15 min. Koge/stegetid: 10 min. Ikke fryse-egnet. Opskriften er til 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2 kalveschnitzler (250-300 g i alt)

salt og peber

1 kvist salvie

2-4 tynde skiver lufttørret skinke

15 g smør

1 dl hvidvin

 

Tilbehør:

nye kartofler eller pasta

grønsager

*

 

Del schnitzlerne i halve, krydr dem med salt og peber og læg 1-2 salvieblade og ½-1 skive skinke på hver.

Hæft evt. med tandstikkere.

 

Brun schnitzlerne på en pande med smør og tilsæt hvidvin.

Lad vinen koge næsten helt ind.

Læg kødet på et varmt fad og hæld væsken over.

 

Server straks med kartofler eller pasta og grønsager.

Vi har kogt pasta al dente og vendt brede bånd af squash i pastaen det sidste min. af kogetiden.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 314 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalveschnitzler med spinatsauceEn rigtig Skipper Skræk-ret, hvor spinaten er forvandlet til en cremet sauce, man bare kan...
• Kalveruller Cordon BleuCordon bleu er en klassiker, der aldrig er til at gå fejl af. Det smager så englene synger...
• Kalveschnitzler med spinatsauceEn rigtig Skipper Skræk-ret, hvor spinaten er forvandlet til en cremet sauce, man bare kan...
• Stegt ananasrisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os