Logo

Selleri-jordskokkepande med grønkål og æbler -en god opskrift fra madABC

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Selleri-jordskokkepande med grønkål og æbler -en god opskrift fra madABC

 

En masse dejlige vintergrønsager er kastet på panden her. Lækker som garniture til kød, fisk og fjerkræ. Klik her og se opskriften.

Arbejdstid: 25 min. Koge/stegetid: 25 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

150 g grønkål

150 g knoldselleri

250 g jordskokker

1 rødløg (fintsnittet)

15 g smør eller 1 spsk olie

1-2 æbler (skåret i både)

*

 

Rib grønkålen, skyl den grundigt og blancher den i 3-4 min. i kogende, letsaltet vand.

Hæld den på et dørslag og hak den groft.

Skræl selleri og jordskokker og skær dem i mundrette stykker.

Steg rødløgene blanke på en pande med smør eller olie.

Tilsæt selleri og jordskokker og steg dem langsomt møre (i 5-10 min.).

Krydr med salt cg peber.

Tilsæt æblerne de sidste par min.

Vend grønkålen i og varm det igennem.

Smag til med salt og peber og server som selvstændig ret eller som tilbehør til 4 personer.

 

Se mere lækkert tilbehør her

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 190 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PyntegræskarI sæson Januar til December
• RatatouilleI sin grundform er retten baseret på tomat, løg, hvidløg, squash, aubergine, peberfrugt og...
• Stegte nudler med æg, grønt og urterEn smagfuld og super hurtig vegetarret, som kan varieres i det uendelige. Tøm køleskabet...
• Citronsouffle En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os