Logo

Brændende kærlighed

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 1/2 kg kartofler (melede)
smør eller margarine
ca. 5 dl mælk eller fløde
3-6 løg
baconskiver
salt, peber
muskat

Kartoflerne skrælles, skæres i mindre stykker og koges møre i usaltet vand.
Vandet slås fra, og kartoflerne piskes til pure. Mælk og fedtstof piskes i lidt efter lidt, og mosen piskes luftig. Mosen smages til med salt, peber og lidt muskat. Baconen skæres i terninger, der ristes sprøde på en tør pande. De fiskes op med en hulske. De hakkede løg gyldnes i fedtet. Kartoffelmosen anrettes på et fad og overhældes med baconterninger og løg.
Tips: Baconskiverne kan erstattes med tynde skiver stegeflæsk.
Retten er ikke fryseegnet.


Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 413 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Smørristede kastanjer med krydderurterKastanjer er på toppen i november. Friske kastanjer skal befries for både den hårde brune...
• Kalkungryde med paprikaVi begynder ugen med en nem, sund og slank gryderet serveret med grøn kartoffelmos
• Squash- og avocadosalatDenne smukke salat er nem og hurtig at sætte på bordet. Du kan evt. bruge en...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os