Logo

Brændende kærlighed

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 1/2 kg kartofler (melede)
smør eller margarine
ca. 5 dl mælk eller fløde
3-6 løg
baconskiver
salt, peber
muskat

Kartoflerne skrælles, skæres i mindre stykker og koges møre i usaltet vand.
Vandet slås fra, og kartoflerne piskes til pure. Mælk og fedtstof piskes i lidt efter lidt, og mosen piskes luftig. Mosen smages til med salt, peber og lidt muskat. Baconen skæres i terninger, der ristes sprøde på en tør pande. De fiskes op med en hulske. De hakkede løg gyldnes i fedtet. Kartoffelmosen anrettes på et fad og overhældes med baconterninger og løg.
Tips: Baconskiverne kan erstattes med tynde skiver stegeflæsk.
Retten er ikke fryseegnet.


Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 579 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Risotto med rejer og aspargesDet er nogle specielle ris, man bruger til risotto. Det skal være korte, runde ris, der...
• Grillede koteletter med grøn salatAlt smager meget bedre, når det er grillet. Prøv disse skønne koteletter med timian og...
• Salat af nye kartofler med bacon og brøndkarseNyd en skøn salat til aftensmad - det er let og lækkert og kan varieres på utallige måder
• Nem appelsin dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os