Logo

Brændende kærlighed

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 1/2 kg kartofler (melede)
smør eller margarine
ca. 5 dl mælk eller fløde
3-6 løg
baconskiver
salt, peber
muskat

Kartoflerne skrælles, skæres i mindre stykker og koges møre i usaltet vand.
Vandet slås fra, og kartoflerne piskes til pure. Mælk og fedtstof piskes i lidt efter lidt, og mosen piskes luftig. Mosen smages til med salt, peber og lidt muskat. Baconen skæres i terninger, der ristes sprøde på en tør pande. De fiskes op med en hulske. De hakkede løg gyldnes i fedtet. Kartoffelmosen anrettes på et fad og overhældes med baconterninger og løg.
Tips: Baconskiverne kan erstattes med tynde skiver stegeflæsk.
Retten er ikke fryseegnet.


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.290 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spid med krydret lammekødI middelhavslandene bruger man hakket lammekød til kødboller, frikadeller m.m. Lammekød...
• Kartoffelsalat med radiserOm sommeren er det skønt med lidt let aftensmad i form af en mættende salat med...
• Stegt torskerogn med salat - Her brugt i en lækker lille retDet er skønt med torskerogn, der kan bruges på mange måder. Der er frisk torskerogn i...
• RåcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os