Logo

Brændende kærlighed

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 1/2 kg kartofler (melede)
smør eller margarine
ca. 5 dl mælk eller fløde
3-6 løg
baconskiver
salt, peber
muskat

Kartoflerne skrælles, skæres i mindre stykker og koges møre i usaltet vand.
Vandet slås fra, og kartoflerne piskes til pure. Mælk og fedtstof piskes i lidt efter lidt, og mosen piskes luftig. Mosen smages til med salt, peber og lidt muskat. Baconen skæres i terninger, der ristes sprøde på en tør pande. De fiskes op med en hulske. De hakkede løg gyldnes i fedtet. Kartoffelmosen anrettes på et fad og overhældes med baconterninger og løg.
Tips: Baconskiverne kan erstattes med tynde skiver stegeflæsk.
Retten er ikke fryseegnet.


Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 496 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pasta med bacon og edamamebønnerLad ungerne være med til at bælge bønnerne til fredagens velsmagende pastaret
• ChampignonsuppeDet er rart at begynde et måltid med en varm, fyldig suppe - let at lave, hurtigt og meget...
• Pitabrød med carpaccio og grønsagerKøb en pakke carpaccio, og fyld kødet i lune pitabrød med marinerede grønsager - det er...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os