Logo

Fiskepande med appelsin og rosmarin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fiskepande med appelsin og rosmarin

 

En nem fiskeret med masser af solskins-smag. Brug en fisk, der er fast i kødet - vi har brugt havkat. Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 15 min. Ikke fryse-egnet. Til 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

300-400 g havkatfilet (eller laks)

frisk rosmarin

salt og peber

1 spsk olie/smør

1 rødløg (fintsnittet)

3-4 gulerødder (fintsnittet)

2 usprøjtede appelsiner

 

Tilbehør: kartofler, ris eller brød

*

 

Skær fisken ud i store tern og krydr med finthakket rosmarin, salt og peber.

Brun dem hurtigt på en varm pande eller wok med fedtstof.

Tag dem af panden.

Steg nu løgene et par min. på panden.

Tilsæt gulerødder og rosmarin og steg et par min.

Tilsæt 1 tsk fintrevet appelsinskal og 2 dl appelsinsaft.

Kog det igennem og smag til med salt og peber.

Læg fisken tilbage på panden og varm det igennem - ca. 4 min.

Server med nye, kogte kartofler, kogte ris eller brød.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 434 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sprød fisk og nøddekage med æblersprødstegt fisk serveres med en overraskende sauce tilberedt af passionsfrugt, appelsin og...
• fiskefrikadeller med ovnbagte rodfrugter- alle tiders måde at få fisk i ungerne på
• RødtungeRødtunge er et dyrere og finere alternativ til rødspætten. Rødtungens kød er fast og hvidt...
• Rabarber trifli 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os