Logo

Laksespid med kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Laksespid med kartoffelsalat

 

Vi har marineret stykker af laksefilet med hvidløg, appelsin og rosmarin, men du kan sagtens bruge andre kombinationer til marinaden, fx lime, ingefær og sojasauce - eller citron og dild.

Arbejdstid: 15 min. Marinering: 30 min. Grilltid: 6 min.


#

300 g laksefilet

1 spsk olie

1 fed hvidløg

1 appelsin [øko]

1 kvist frisk rosmarin

salt og peber

 

Tilbehør:

fx kartoffelsalat

*

Pisk en marinade sammen af olie, knust hvidløg, fintrevet appelsinskal, finthakket rosmarin, appelsinsaft, salt og peber.

Skær laksen i store terninger, vend dem i marinaden, og lad dem trække i køleskab i 30 min.

 

Træk laksestykkerne på spid, og steg dem på en varm grill eller under grillen i ovnen i ca 3 min på hver side.

Server fx med en salat af kogte, kolde kartofler, tomatbåde og rucolasalat vend med en olie/eddike dressing.

 

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 393 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Laks med kornsalat med kål og ærterHer er en hurtig og sommerlig ret, der ikke kræver det store udstyr og giver et minimum af...
• Stegt laks med melon og lime Nyd de friske og frugtige meloner i sommermaden. De er pragtfulde både i salater og...
• Lakselasagne ♥En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme brulée med appelsinsmag 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os