Logo

Maskeret blomkål 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Maskeret blomkål 1

 

Den snusfornuftige madskribent Kirsten Hüttemeier - hende med skåneærmerne - hjalp husmødrene med opskrifter til travle hverdage og festlige sammenkomster. Det maskerede blomkålshoved foreslog hun til weekendens frokost eller som forret til en større middag.

4 Personer. 30 min.

 

# Ingredienser

1 stort blomkålshoved

50 g mayonnaise

1 dl cremefraiche

2 tsk sød sennep

1 bundt dild, hakket (gem lidt til pynt)

2 spsk karse

citronsaft

salt og peber

250 g fine ærter

200 g rejer

*

Sådan gør du

1. Kog blomkålshovedet mørt i en stor gryde med saltet vand – det tager ca. 10-12 minutter.

Tag blomkålshovedet op, og lad det køle af.

2. Rør en dressing af mayonnaise, cremefraiche, sennep, dild, karse og citronsaft.

Smag til med salt og peber.

3. Hæld dressingen over det afkølede blomkålshoved.

Drys med ærter og rejer.

Pynt med frisk dild.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 65 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blomkålssalat med tomatdressingEn dejlig sommerlig salat med en let krydret tomatdressing. Passer fint til fx Frikadeller...
• Blomkålssalat med rejerBlomkål og rejer er et godt makkerpar. Når du blot blancherer blomkålsbuketterne, bevarer...
• Blomkålssuppe med porrerSuppen er kogt på frisk blomkål og et par kartofler, som er med til at give den cremede...
• Triade fra konditorietEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os