
 
Mad på 15 minutter - Denne minestrone fra dåse tager kun et
øjeblik at lave. Til efterret kan spises gorgonzola ost eller bjælker af
emmentaler. 
Til 4 personer. Tilberedningstid: 15 min. 
#
1 stort løg 
20 g smør 
1 lille ds (80 g) tomatpuré 
1 liter bouillon af terning 
50 g spaghetti 
1 ds (400 g) hvide bønner i tomat 
1 ds (400 g) ærter og gulerødder 
1 ds (225 g) kødboller eller en rest frikadeller i terninger
salt og peber fra kværn 
½-1 tsk oregano 
reven ost 
grove boller
*
1. Pil løget og hak det fint. Svits det i smørret i en stor
gryde, til det er gyldent. 
2. Rør tomatpureen i og tilsæt der- efter bouillonen. Bring
det i kog. Bræk spaghettien i mindre styk- ker, der koger med i 5 min. 
3. Tilsæt bønner med væde, gule- rødder og ærter (uden væde)
samt kødboller, evt. med sky. 
4. Lad det hele varme godt igen- nem. Smag til med
krydderierne. Suppen skal smage kraftigt af oregano. 
5. Serveres rygende varm med reven ost i en skål for sig. 
Grove boller passer godt til. 
 
