Logo

Selleri-jordskokkepande med grønkål og æbler -en god opskrift fra madABC

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Selleri-jordskokkepande med grønkål og æbler -en god opskrift fra madABC

 

En masse dejlige vintergrønsager er kastet på panden her. Lækker som garniture til kød, fisk og fjerkræ. Klik her og se opskriften.

Arbejdstid: 25 min. Koge/stegetid: 25 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

150 g grønkål

150 g knoldselleri

250 g jordskokker

1 rødløg (fintsnittet)

15 g smør eller 1 spsk olie

1-2 æbler (skåret i både)

*

 

Rib grønkålen, skyl den grundigt og blancher den i 3-4 min. i kogende, letsaltet vand.

Hæld den på et dørslag og hak den groft.

Skræl selleri og jordskokker og skær dem i mundrette stykker.

Steg rødløgene blanke på en pande med smør eller olie.

Tilsæt selleri og jordskokker og steg dem langsomt møre (i 5-10 min.).

Krydr med salt cg peber.

Tilsæt æblerne de sidste par min.

Vend grønkålen i og varm det igennem.

Smag til med salt og peber og server som selvstændig ret eller som tilbehør til 4 personer.

 

Se mere lækkert tilbehør her

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.570 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her