Logo

Tomatsalat med hytteost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Tomatsalat med hytteost

 

Server denne dejlige salat som tilbehør eller en lille nem forret. Retten er SLANK med et lavt fedtindhold og masser af sunde proteiner fra hytteosten.

Arbejdstid: 20 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

8-10 hjertesalatblade

8-10 blommetomater (400 g)

150 g hytteost 4%

frisk basilikum og oregano

salt og peber

½ rødløg

 

1. Skyl og tør salatbladene og anret dem på 2 tallerkener.

 

2. Vask tomaterne, skær blomsten ud og skær tomaterne i både uden at skære helt igennem.

Læg de udskårne tomater på salatbladene.

 

3. Rør hytteosten sammen med friskhakkede krydderurter og smag til med salt og peber.

Læg en skefuld i hver tomat.

Pynt med finthakket rødløg og friske krydderurter.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 528 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tomater tomater tomaterDet er især sidst på sommeren, når tomaterne har fået masser af sol, at de smager af...
• Ris og tomat gratinEn vegetarisk alt-i-et ret, som er fyldt med urter, hvidløg, tomater og reven citronskal
• Gazpacho andalusiskTil denne forfriskende, spanske slippe findeler du blot friske grønsager i en blender...
• Italiensk valnøddekageKagen består kun af æg, sukker og valnødder - ingen mel, smør eller olie. Nyd kagen som...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!