Logo

Tomatsalat med hytteost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Tomatsalat med hytteost

 

Server denne dejlige salat som tilbehør eller en lille nem forret. Retten er SLANK med et lavt fedtindhold og masser af sunde proteiner fra hytteosten.

Arbejdstid: 20 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

8-10 hjertesalatblade

8-10 blommetomater (400 g)

150 g hytteost 4%

frisk basilikum og oregano

salt og peber

½ rødløg

 

1. Skyl og tør salatbladene og anret dem på 2 tallerkener.

 

2. Vask tomaterne, skær blomsten ud og skær tomaterne i både uden at skære helt igennem.

Læg de udskårne tomater på salatbladene.

 

3. Rør hytteosten sammen med friskhakkede krydderurter og smag til med salt og peber.

Læg en skefuld i hver tomat.

Pynt med finthakket rødløg og friske krydderurter.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 234 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gazpacho andalusiskTil denne forfriskende, spanske slippe findeler du blot friske grønsager i en blender...
• Gazpacho suppeEn frisk suppe til en varm sommerdag. Server den med forskelligt tilbehør, så hver gæst...
• Grøn ketchupDet er sjovt at lave sin egen ketchup og det smager godt! Du kan selv bestemme farven, ved...
• HindbærkoldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os