Logo

Tortellini i grønsagsbouillon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Tortellini i grønsagsbouillon

 

Når det skal gå stærkt, og du ikke vil gå på kompromis med smagen. Husk at servere din tortellini med rigeligt revet parmesan.

4 Personer. 20 Minutter.

 

# Ingredienser

2 tortellini med ricotta og spinat

2 grønsagsbouillonterninger

olie

parmesanost


* Tilberedning

1. Kom ca. 1,5 l vand i en gryde og kog op med bouillonterninger.

2. Kog tortellini heri efter anvisning på emballagen.

3. Server tortellini i bouillon i dybe tallerkener.

4. Dryp olie over og drys med osten.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 230 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lasagne italienneDenne opskrift er en klassiker i det italienske køkken. Hér på siden får du alle vores...
• Tomatiseret pasta med rucola og parmesanKlik her og se opskriften på frisk pasta med tomatpuré, cremefraiche, parmesanost og...
• Pasta med chorizopølse og squashUuuhm en lækker pastaret med masser af fylde og smag. Yes det' weekend
• Fennikel-pæresalat med blåskimmelostFå gode ingredienser, der tilsammen giver stor smag og prikken over i'et er den indkogte...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!