Logo

Tortellini i grønsagsbouillon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Tortellini i grønsagsbouillon

 

Når det skal gå stærkt, og du ikke vil gå på kompromis med smagen. Husk at servere din tortellini med rigeligt revet parmesan.

4 Personer. 20 Minutter.

 

# Ingredienser

2 tortellini med ricotta og spinat

2 grønsagsbouillonterninger

olie

parmesanost


* Tilberedning

1. Kom ca. 1,5 l vand i en gryde og kog op med bouillonterninger.

2. Kog tortellini heri efter anvisning på emballagen.

3. Server tortellini i bouillon i dybe tallerkener.

4. Dryp olie over og drys med osten.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 338 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• VinterpastaPrøv denne velsmagende opskrift på vinterpasta, du får en varmende og mættende...
• Pasta med kantareller og squashHer er en meget velsmagende pastaret med friske kantareller og squash. Kan du ikke skaffe...
• SquashlasagneMed et glas god tomatsauce og en brik hytteost, er denne dejlige grønne lasagne hurtigt...
• KaffesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!