Logo

Ananassauce a la Hawaii

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ moden ananas
1 hakket skalotteløg
1 dl tør hvidvin
½ dl kokosmælk
4 spsk fløde
100 g koldt smør
1 drys karrypulver
salt
friskkværnet peber

Skræl ananassen og skær ananaskødet i små terninger.
Sauter ananasterningerne i smør sammen med skalotteløg og karry. Tilsæt vinen, lad den koge lidt ind og tilsæt så kokosmælk og fløde og lad det hele koge igennem.
Til sidst tilsættes smørret i små terninger under piskning.

Tips: Særdeles velegnet til kylling.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.876 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her