Logo

Cremedressing mager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Cremedressing mager

 

Hav altid denne magre, cremede dressing i køleskabet. Den giver smag til forskellige salater og kolde kød- og fiskeretter. Lynhurtigt • Yoghurt er rig på kalcium • Let mayonnaise er meget mere mager end almindelig mayonnaise.

Tilberedning 5 min. 6 portioner

 

# Råvarer til Cremedressing mager:

3 dl yoghurt naturel

1 tsk peberrod

1 spsk persille

1 tsk dild

2 spsk mager mayonnaise

1 spsk dijonsennep

tsk sellerifrø

tsk friskkværnet sort peber

 

* Fremgangsmåde:

1 Hæld yoghurten i et kaffefilter og lad ca. ½ dl væske løbe fra.

 

2 Riv peberroden fint og hak persille og dild.

Bland mayonnaisen med den afdryppede yoghurt og smag til med sennep, sellerifrø og sort peber.

 

3 Hæld dressingen på en flaske eller i et glas med tætsluttende låg.

Dressingen kan holde sig i køleskabet ca. en uge.

Hvis du skal servere dressingen samme dag, så skal du lade den stå og trække i mindst en time inden den serveres.

 

Tips & råd


Cremedressing mager 

Det er godt at anvende peberrod til både kød og fisk. Dressing og dip får en spændende og stærk smag. I syltede grønsager giver roden smag og forhindrer dannelse af mug. Peberroden skal opbevares svalt og tildækket. Lige før den skal bruges, skrælles, rives eller skives den. Peberrodspasta kan købes på tube.

Ægte mayonnaise indeholder meget fedt. Men der findes flere magre varianter i butikkerne.

I en dressing som denne fungerer en lettere variant udmærket.

 

VARIATION

Det er også godt at anvende mynte og andre hakkede urter i denne dressing.

Erstat da peberroden med krydderurter.

Du får da en mildere smag som passer til salater eller til fx spinat, revne gulerødder, skivede champignoner og agurk.

 

PR. PORTION: Kalorier 35 = Kilojoule 147

Kulhydrat 3 g Protein 2 g Fedt 2 g (51%) Fibre 0 g

 


 

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 8 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Dijondressing FranskFriskpresset citronsaft og oksebouillon gør denne dressing så fuld af smag. Server...
• SalatdressingerPrøv denne tofudressing til grønsagerne, eller kartoffeldressingen til en blandet salat
• Dijondressing FranskFriskpresset citronsaft og oksebouillon gør denne dressing så fuld af smag. Server...
• MokkabuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os