Logo

Dessert karamelsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

75 g smør
175 g lyst brunt farin
2 spsk gylden sirup
1 tsk vaniljesukker

Anbring alle ingridienserne i en gryde og bring dem langsomt i kog.
Sukkeret hænger let i så pas på at saucen ikke brænder på. Lad saucen simre i 3 min. serveres tempereret.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.084 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her