Logo

Dijonsauce fra Frankrig

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 Dijonsauce fra Frankrig

4 hårdkogte æggeblommer

1 æggeblomme

1½ tsk lys fransk sennep

1 tsk lys vinaigre

1,5 dl salatolie

0,5 dl hønsebouillon

salt og hvid peber

*

Mos 4 hårdkogte æggeblommer gennem en fin sigte og rør puréen sammen med en æggeblomme.

1-1½ tsk lys fransk sennep og 1 tsk lys vinaigre.

Tilsæt lidt ad gangen 1,5 dl salatolie og 0,5 dl hønsebouillon.

Smag saucen til med fint salt og hvid peber.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.518 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her