Logo

Dip med stenbiderrogn - perfekt dressing til fisk og skaldyr

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Dip med stenbiderrogn - perfekt dressing til fisk og skaldyr

 

Dip med stenbiderrogn? Jo, den er god nok! I Sverige kalder de dressingen for "romsås" - og de er vilde med den! Brug dressingen til fisk og skaldyr eller i ...

Arbejdstid: 10 min. Ikke fryseegnet.

 

#

1 dl cremefraiche

1-2 forårsløg

125 g renset stenbiderrogn

1-2 tsk citronsaft

salt og peber

Tilbehør: brødstænger, chips, ristet brød og/eller rå grønsager

*

 

Rør cremefraiche godt sammen med finthakket forårsløg og stenbiderrogn.

Smag til med citronsaft, salt og peber og server som dip


Se flere dressinger og skønne salater her

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 266 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nougatis med kiwipuréEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os