Logo

Hasselnøddesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

60 g hasselnødder
2-3 fed hvidløg
saften af en citron
2 spsk olivenolie
2 spsk græsk eller tyrkisk yoghurt
1 lille bundt hakket persille

Hasselnødderne blendes med hvidløg.
Op i en lille skål, hvor man tilsætter saften af en citron, to spsk olivenolie, to spsk græsk yoghurt, et lille bundt hakket persille, salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 2.239 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her