Logo

Krydret kartoffeldip

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g kogte pillekartofler fra dagen før
2 fed knust hvidløg
15 store blade basilikum
1 dl kalvebouillon
1 dl piskefløde
Tilbehør: Sprøde salatblade
 
Mos kartoflerne med hvidløg og basilikum.
Blend blandingen med bouillon og fløde.
Server kartoffelcremen som dip til salatblade. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.717 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her