Logo

Løgconfit med rosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g perleløg, pillede
3 dl vand
4 spsk vineddike (evt mere)
3 spsk olivenolie
45 g sukker ( evt. mere)
3 spsk tomatpuré
75 g rosiner
1 bouqet garni
salt
peber

Læg alle ingredienser, undtagen salt og peber, i en gryde. og bring det i kog.

Dæmp varmen og lad det simre uden låg til løgene er meget møre, ca. 45 min.
Løgene skal være fugtige, men de må ikke svømme i væske.

Tilsæt salt og peber og smag til.
Fjern bouquet garnién og tag gryden af varmen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.690 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her