Logo

Roquefortcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g fransk roquefort eller blå castello
100 g flødeost
2 dl fløde
50 g valnøddekerner
3 forårsløg
salt
friskkværnet peber

Skær osten i mindre stykker og kom den i en skål sammen med flødeosten. Rør den sammen, nemmest med en håndpisker. Rør fløden i lidt af gangen, og rør til konsistensen er ensartet.
Hak vælnødderne fint. Skyl forårsløgne, skær dem igennem på langs og snit dem fint. rør nødder og forårsløg i saucen og smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.775 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her