Logo

Sur-sød sauce 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 spsk eddike
4 spsk sukker
2,5 dl fløde
2 dl mælk
75 g margerine
3 spsk hvedemel
salt
½ l. suppe

75 g margarine smeltes i en gryde og 3 spsk hvedemel kommes i under kraftig omrøring. (pas på det ikke brænder på)
Ca. ½ liter suppe tilsættes (lidt af gangen) under omrøring !
Mælk og fløde tilsættes, og hvis man ønsker en tyndere sauce, tilsættes lidt mere suppe.
Eddike og sukker røres sammen og tilsættes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.187 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her