Logo

Vildtsauce 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ liter vildtfond
100 gram danablue eller tilsvarende
100 gram gelé (fx ribs)
portvin
Maizena
kulør
 
Bring fonden i kog
Smelt osten og geléen i
Lad det simre i et par minutter
Tilsæt kulør
Tilsæt lidt portvin og smag til med salt.
Jævn med Maizena hvis nødvendigt.
Alternativt kan saucen koges ind, det giver en meget kraftig smag, men mindre sauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.899 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her