Logo

Bøf, chili, rucola og papaja

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En let hovedret, frokostsalat eller forret til en thaimiddag.

En let hovedret, frokostsalat eller forret til en thaimiddag.

½ rød chili

200 g mager oksefilet i strimler

1 spsk ra psolie

10 g friskrevet ingefær

1 rødløg

1 bakke rucola

1 papaja

2 dl forkogt quinoa (eller løse ris)

1 spsk sort sesam

*

Snit chilien i fine strimler, og vend med oksekød, rapsolie og revet ingefær.

Snit rødløget i tynde ringe.

Skyl rucolaen

Skræl papajaen, fjern kernerne, og snit den i tynde strimler.

Steg oksefileten i ganske få minutter, så den stadigvæk er rosa indeni.

Anret rucola, oksekødsstrimler og derefter løgringe og papaja.

Drys med quinoa og sort sesam som pynt

Tips: Papaja indeholder naturlige fordøjelsesenzymer og hjælper med at nedbryde den øvrige mad.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.819 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her