Logo

Bøf med kikærtepuré og revet peberrod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 Personer

2 bøffer a 200 g (oksefilet)
200 g kikærter (vandet ud i et døgn)
Lidt revet peberrod
4 spsk olivenolie
Tern af røget spæk
Hakket salvie
Lidt hakket skalotteløg
3 majroer
2 spsk honning
1/2 dl balsamico
Lidt kalvebouillon
50 g smør
Bagte perleløg

Kog kikærterne i lidt mælk og vand. Purer når de er klar.
Kom dem i en gryde med olie og varm dem op. Tilsæt resten af ingredienserne.
Hold det varmt.
Tag majroerne, fjern top og bund og del dem i fire.
Kom dem i en varm gryde og rist dem gyldne på begge sider.
Tilsæt honning, balsamico og reducere væk. Tilsæt så fonden og glaser ind.
Sving smørret i og hold det varmt.
Ved serveringen kommes perleløg i og vendes rundt.
Steg bøfferne på begge sider og steg bøfferne 3 minutter på hver side.
Lad den trække og skær dem op.
Server med purerede majroer og lidt af glacen til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 349 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hakkebøf med sur-søde rødløg - opskrift - madABC, se den herEn klassiker med en twist: løgene er røde og sursøde og kartoflerne råstegte. Denne lækre...
• Sådan får du den bedste burgerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Japansk bøf og bagt ananasMøre bøffer omvundet med noritang og serveret med sojasauce og grønsager. Desserten er...
• Hvide chokoladehjerter med kirsebærfyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os