Logo

Butterdejspakker med krydret kødfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Butterdejspakker med krydret kødfyld

 

Server små lækkerier uden brug af kniv og gaffel til studenterbuffeten eller sankthansaften. Opskriften er nem at gå til, og det meste kan forberedes i god tid, inden gæsterne kommer.

Arbejdstid: 45 min. Stege/bagetid: 30 min. Fryse-egnet. Opskriften er til 8 personer.  

 

#

1 rulle butterdej (250 g)

300 g hakket kød

1 spsk olie

1 rødløg (finthakket)

1-2 fed hvidløg (finthakkede)

1 chili (finthakket, uden frø)

1 tsk stødt spidskommen

½ tsk stødt koriander

3 spsk rosiner

1 bdt persille (hakket)

1 æg til pensling

2 spsk sesamfrø (eller birkes)

*

 

Brun kødet på en pande med olie og bryd det med en palet.

Tilsæt rødløg, hvidløg og chili (uden frø og mellemvægge) og steg under omrøring 5 min.

Tilsæt krydderier og hæld det over i en skål.

Tilsæt rosiner og persille.

Tænd ovnen på 220 °C.

Rul dejen ud og del den i 4 rektangler (12x20 cm).

Fordel kødfyldet på langs af dejstykkerne.

Fold dejen over fyldet og tryk kanterne godt til med en gaffel.

Læg pakkerne på en bageplade med bagepapir, pensl med æg og drys med sesam eller birkes.

Bag dem i ovnen 15-18 min.

Tag dem ud, skær dem i tykke skiver og server.

 

Tip: I stedet for fire lange dej pakker kan fyldet fordeles i små, individuelle pakker.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.037 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her