Logo

Carpaccio 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g oksefilet i papirtynde skiver
(få slagteren til at skære det på pålægsmaskinen)
saft af 1/2 citron eller lidt mere
olivenolie (mængde efter smag)
1 bdt rucola
frisk, høvlet parmesan
evt. kapers til pynt, men det hører egentlig ikke til

Bank evt. kødet tyndere med håndroden.
Skiverne må gerne være så tynde, ar de næsten skal skrabes af tallerkenen.
Fordel kødskiverne på 4 store tallerkener.
Dryp kødet med citronsaft og drys med salt og peber.
Pynt med parmesan og rucola og evt. kapers og dryp til sidst med olivenolie efter smag.
Retten kan tåle at marinere op til 15 min, men skal helst serveres med det samme.
Serveres med godt brød.
Det er en kraftig forret, som passer til fx. en pasta med grønsager til hovedret
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 719 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Amerikanske hakkebøfferDe brunede hakkebøffer med bacon om lægges i et fad med løg eller tomat på, ost øverst og...
• Langtidsstegt marineret okseklumpEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bøf af oksefilet med feldsalat og nye katoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Abrikos-appelsintrifli med flødeostecremeDesserten er friske og tørrede frugter serveret med en flødeostecreme
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!