Logo

Cevapcici - bosniske frikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Cevapcici - bosniske frikadeller

 

Cevapcici hedder de bosniske "frikadeller", som er nemme at lave og gode på grillen.

Arbejdstid: 2.0 min. Stegetid: 8 min. Ikke fryse-egnede (Til 2 personer. Er du alene så halver portionen.)

 

#

250-300 g hakket kød (okse, lam eller svin)

1 spsk olie

2-4 pitabrød

grøn salat

1 rødløg (tynde skiver)

1 peberfrugt (i skiver)

2-3 spsk cremefraiche 9% eller 18%

 

Krydderiblanding:

¼ tsk bagepulver

¼ tsk cayenne

¼ tsk paprika

¼ tsk groft salt

½ tsk knust sort peber

1 fed hvidløg (knust)

1-2 spsk vand

*

 

Bland krydderier og vand og lad blandingen stå i ca. 2 min.

Tilsæt kødet og rør det sammen.

Form kødet til små pølser (tommelfinger-størrelse) og steg dem på en varm pande med olie eller pensl dem med olie og steg dem på en varm grill.

De skal have 5-10 min. - alt efter tykkelse.

Server i lune pitabrød med salat, rødløg, peberfrugt og cremefraiche.

 

TIPS: Smør hænderne med olie, når farsen skal formes. Så klistrer det ikke.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.004 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Langtidssimret oksekødsauceDer er 2 måder at lave kødsauce til pasta på, den hurtige hvor du smækker sammen af hvad...
• Nudelsuppe med hakket kødLynhurtig og billig hverdagsmad med masser af smag
• Pandekage-lasagneEn perfekt ret lavet på basisråvarer, lige til at byde på til festen, Denne lasagne bliver...
• Gammeldags æblekage fra LøkkenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!