Rødvinsmarinade: 
2 dl  rødvin 
2 grofthakkede skalotteløg 
2 kviste frisk timian 
1 fed hakket hvidløg 
4 skiver oksefilet (175 g ) 
 
Kryddersmør: 
4 spsk  rødvinsmarinade 
1 skalotteløg i tern 
100 g  smør 
½ tsk  frisk hakket timian 
¼ tsk  groft salt 
Friskkværnet peber 
 
Salat: 
500 g  kartofler eller asparges-kartofler 
½ l. grønsagsbouillon 
1 squash i skiver 
1 ½ dl  cremefraiche 18 % 
¼ tsk  groft salt 
Friskkværnet peber 
Rødvinsmarinade: 
Bland rødvin med de øvrige ingredienser. 
Læg bøfferne på et fad og hæld marinaden over. 
Lad bøfferne stå tildækket og koldt ca. 1 døgn. 
Vend dem af og til. 
Kryddersmør: 
Si marinaden fra bøfferne. 
Kog skalotteløg i ca. 1 minut i 4 spsk  rødvinsmarinade. 
Afkøl blandingen og rør den sammen med smør, timian og krydderier. 
Stil kryddersmørret koldt. 
Salat: 
Skrub kartoflerne godt og kog dem i grønsagsbouillon, til de er møre. 
Skær dem i skiver og anret dem med squash i striber på et fladt fad. 
Smag cremefraiche til med salt og peber og læg det i en stribe over 
grønsagerne. 
Tør bøfferne i køkkenrulle og grill dem ca. 4 minutter på hver side. 
Server bøfferne med kryddersmør og salat.
Tips: Bøfferne kan også steges i smør i en pande, ca. 4 minutter på hver 
side.